Meni tovi ennenkuin viitsin tulla tänne takaisin kun en saanut kuin kaksi kuvaa siirrettyä viimeksi ja sitten ei enää toiminut. No vika on todennäköisesti minussa kun en taaskaan viitsinyt ohjeita lukea. Pitää ottaa selvää sitten kun on enemmän aikaa - mikä on ihan kohta!
Enää yksi näyttö jäljellä ja sitten koulu on L-O-P-P-U! Olen viimeisten viikkojen aikana taistellut luontoani vastaan, joka on toistuvasti yrittänyt houkutella minua ulkoilmaan ihanaan kesäilmaan nauttimaan hiirenkorvista (-nyt jo kunnon lehdistä!), kasvien versoista, pihapuussa pesivien naakkojen laulusta, ihanasta valosta ja varjoista ja vihreästä nurmesta ja iloisesta elämää pursuavasta luonnosta, että saisin kaikki tehtävät tehtyä ajoissa ja sainhan minä ne lopulta tehtyä, vaikka venyikin pahasti. No nyt minun heiveröinen itsekurini on täysin repsahtanut, eikä siitä enää ole kiusaa...
Eilen oli toisiksi viimeinen koe, johon vain en kertakaikkiaan kyennyt lukemaan - se tuntui ylitsepääsemättömän vastenmieliseltä enkä vaan saanut kirjaa avattua. No koe meni aika plörinäksi kun ei keskittymiskykyni enää ollut kohdentunut kouluun vaan johonkin ihan muuhun...:-) Yksi näyttö enää ensi tiistaina, jossa pitäisi tietokone purkaa ja kasata uudelleen, mutta siitäkin pääsee pahimmassa tapauksessa opettajan opastuksella läpi, silloin saa tyytyä ykkösen arvosanaan - mikä on minulle todennäköistä, sillä minulle on tapahtunut täydellinen keskittymiskyvyn herpaantuminen - varmaan aivoissani on jokin kemiallinen aine saanut auringosta ärsykkeen ja nyt aivoni ovat täysin apaattiset kun yritän keskittyä johonkin. Niin kävi eilisessä kokeessakin kun luin tehtävän monta kertaa uudestaan ja uudestaan mutta aivoni eivät vaan vastaanottaneet tietoa. En tiedä onko tämä jokin lievä ADHD:n muoto vai vain sitä että kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta? Tulen kyllä paljastamaan sisäisen blondini siinä työaseman purkamis -näytössä.

Yksi syy tähän aivojeni apaattisuuteen on ehkä ADHD:n sijasta se, että ollaan päätetty lähteä lomalle Sorrentoon syyskuussa kahdeksi viikoksi unelmalomalleni. Tänään vihdoin varasin matkan. Jännittää nyt jo niin paljon, että saas nähdä sairastunko juuri ennen matkaa johonkin sikotautiin tms. etten pääsekään lähtemään.
Nyt täytyy tää yöllinen sepustus lopettaa kun tulee lätkämatsi!