Saa kyllä nauraa Vilhon lörpöttelylle kun se kokoajan höpisee. Pitää kirjoittaa muistiin... Välillä tulee oikeita sanoja ja välillä kun ei muistu mieleen niin ihan omia... Kuten kun se "leikkii" että se laskee "ys kas kol nel" tai ainakin yrittää sanoa niinNauru.

Janne lauloi yhtenä päivänä aurinko paistaa ja vettä sattaa...ja nyt Vilho välillä lauleskelee "ankane paistaa" ja kun näyttää auringon kuvaa niin se sanoo tomerasti "ankane paista".

Yhtenä päivänä kun yritin pedata Vilhon sänkyä (- vaikeaa kun se on Vilhosta hirveen kivaa kun mä meen sen sänkyyn ja sen pitää just silloin kans tulla sinne -)niin Vilho rupes sängyssä ottamaan sukkia pois ja laittoi ensin toisen sukan sängyn taakse ja sanoi "ukkaa pois" ja sitten toisen ja sanoi "kkaa meni pois" - niin ne sukat näköjään katoaaSilmänisku.

Tänään suosikkilaulu on ollu mun keksimä (sävel alunperin jumps jumps sanoi pikku sammakko -vai miten se meni?)"minä olen pikku kärpänen surr surr sanoi kärpänen...surr surr sanoi pikku kärpänen ja lensi surr surr pois". Sitä se yrittää laulaa ja se on kyllä hassun kuulosta kun se yrittää sanoa "surr surr" kun se ärrä ei oikein vielä toimiYllättynyt.

Tänään taas etsiskeli vauvaa sohvalta kun tuli sisälle ja vauva olikin makuuhuoneessa. Se kyseli huolestuneena "missä vauva!? missä vauva!?"

No nyt täytyy mennä katsomaan kiekkoa!

Niin tänään Vilho sai katsoa vähän aikaa kiekkoa ja se huusi "maali" - ja kovaa! Välillä se kyllä huusi "mikkiin - jee okk okk okk!" (=tartu mikkiin ! Jee rokk rokk rokk!). Ei vielä oppinut huutamaan "hyvä Suomi"Nauru.