1593531.jpg
Janne laittaa meille patjan ja pressun peräkärryn päälle että meillä olisi mukavat oltavat ja kuljettaa meidät rantaan mönkijällä kun mennään veneilemään.
1593533.jpg
Äitiä vähän jännittää, kun eihän tämä ole ihan sallittua
1593534.jpg.
Nauvon kaunis vanha kivikirkko.
Käytiin tervehtimässä Jannen faffaa haudalla.

1593537.jpg
Takaisinmatkalla Vilho nukkui keulassa.

1593541.jpg
Kapteeni

Tuoreempaa tavaraa:
Lauantaina käytiin veneellä Paraisilla syömässä Kakluunissa kun meillä oli lahjakortti sinne. Oli tosi hyvää ruokaa ja aika edullistakin! Kakluuninpannut otettiin molemmat ja jälkiruoaksi wanhanajan vaniljajäätelöä kinuskilla ja vadelmilla...NAM! Se oli oikea herkuttelupäivä kun sitten illalla meillä oli ne euroviisuiltamat.
Vilho muuten löysi kaverin Kakluunissa. Viereisessä pöydässä istui omassa syöttötuolissa vähän Vilhosta vanhempi lapsi, joka jokelteli ja hauskuutti ja Vilho tietysti kiinnostui ja kääntyi katsomaan ja alkoi vinkkaamaan sille että: "hei mä oon täällä! kato tänne!" Sit ne kokoajan hymyili toisilleen ja jokelteli yhdessä! Se oli tosi söpöä ja me "aikuiset" (siis oikeestihan mä oon vielä lapsi, että en yleensä käytä sanaa aikuinen omasta itsestäni;) saimme nauraa.
1593592.jpg
Toi yhdistelmävaunujen koppa on hyvä veneessä kun Vilho tykkää maata siinä, eikä se pelastusliivit päällä oikein pääse siinä liikkumaankaan.
1593595.jpg
Olihan pakko päästä keinumaan vierasvenesataman vieressä olevaan leikkipuistoon:)