1927283.jpg

Jylhiä maisemia Amalfin rannikolla.

1927286.jpg

1927291.jpg

Vilholla kävi flaksi syntymäpäivänään ;)

 

1929043.jpg

Napolin liikennekulttuuria. Sorrentossakin oli ihan tavallinen näky, että vauva istui skootterin kyydissä isänsä/äitinsä edessä/välissä...

 

1933292.jpg

Turistibussin katolla Napolissa.

 

1933295.jpg

Marina Grande oli ihan siinä meidän hotellin alapuolella. Taustalla Sorrenton niemeä.

 

1933297.jpg

Tätä rannallaoloa ei harrastettu kuin tämän yhden kerran kun Vilho ei pysynyt paikallaan yhtään (paitsi silloin kun nukkui). Vesi oli ihanan lämmintä ja kirkasta. Vilhon taustalla vasemmalla näkyy Vesuvius.

 

1933299.jpg

Capri oli kaunis, mutta niin kallis. Huomaa Vilhon ja ukkelin hatut! Caprin edustalla käytiin uimassa Faraglioneilla (semmoset kalliopylväät jotka nousee merestä) saaren eteläpuolella kun oltiin Amalfin rannikko-risteilyllä (Sorrento - Faraglioni - Positano - Amalfi - Positano -  Sorrento). Tällä Capri-reissulla tultiin laivalla Marina Grandeen, josta bussilla Anacaprille huimaa kallion reunaa pitkin menevää tietä pitkin ja sieltä takaisin Capriin (itse kaupunki), jossa oli niitä huippukalliita design muotiliikkeitä. Ja sieltä taas bussilla Marina Grandeen josta laiva lähtivähän vaille neljän aikaan. Kymmenen aikoihin lähdettiin, joten ei mikään hirveen pitkä reissu, ettei ehditty todellakaan sitä "aitoa" Capria nähdä. Ei mitään saaren maaseudusta, ei edes Monte Solarolla käyty "hiihtohissillä" kun siihen mahtui vaan yksi istumaan ja vähän jännitti Vilhon kannalta, että miten siellä huipulla sitten pääsee pois...Että paljon jäi sieltäkin näkemättä ja kokematta, mutta eihän sitä voi kaikkea kerralla. Oli tosiaan aika huikeat korkeuserot siinä saaressa. Kun tultiin alas Anacaprilta niin Vilho istui Jannen sylissä. Kun pari amer.. naista seisoi siinä vieressä ja alas tultiin huimaa vauhtia, vähän niinkuin vuoristoradassa oltiin, Vilhoa nauratti ihan hirveesti koko matkan, se oikein hirnui välillä ja hipelöi nuoren naisen rannekorua...Taisi saada vauvakuumeen kun sanoi alhaalla, että "I want a baby now".

Ei tällä kertaa tämän enempää. Jatketaan joskus toiste Italian matkasta.