Pakko kirjoitta vähän Vilhon uusista tempauksista!

Kyselin Vilholta tänään oliko hauskaa olla katsomassa iskän peliä lauantaina kun setät juoksi ja heitteli palloa... Vilho alkoi juosta kovaa ympäri taloa samalla nauraen ja ihmettelin mikä sille tuli, kunnes tajusin, että se matki niiden "setien" ryntäilyä siellä kentällä!

Kun Janne tuli kotiin kysyin taas miten ne setät juoksi siellä pelissä, niin Vilho alkoi taas juosta kovaa vauhtiaNauru.

Sit sen uusi bravuuri on hyppiminen (ollut jo jonkin aikaa). Se ei vielä pääse ilmaan, mutta yrittää kovasti ja pomppii kokoajan kun tulee musiikkia ja muutenkin välillä innostuu.

Tänään se ryntäili ympäri keittiötä ja yritti kokoajan hypellä ja samalla se toisti kovaan ääneen "ennä ennä ennä". Ihmeteltiin Jannen kanssa mitä se oikein tarkoitti ku se sitä kokoajan jankkasi, kunnes tajuttiin, että se tarkoitti "lennä lennä". Me ollaan katsos katottu mäkihyppyä ja kun ne hyppää niin oon sanonut että ne lentää ja nyt Vilho yrittää "lentää"Silmänisku.

Nyt vihdoin muuten ruvennut sanomaan "kissa", kun ennen se on ujostellut sitäkin kun kysyy siltä "mitä kissa sanoo?" niin jos on ollut muita paikalla niin ei ole jostain syystä kehdannut sanoa "maau" jos on yleisöä vaan menee ihan ujoksi... Voi olla että johtuu siitä kun oppi sanomaan "pissa" tässä ihan justiinsa, et nyt uskaltaakin...

Vilho on tosi kova laulamaan nykyään! Ihanan kuulosta kun se laulaa ihan omia melodioita ja oikein venyttää niitä sanojaNauru! Tänään kin lauloi "lentää lentää ooi pappaa..." ja jotain semmosta - laittaa vaan sanoja peräjälkeen ja laulaa mitä sattuu - ihan niinku isänsäSilmänisku! Välillä se kyllä laulaa ihan oikeita laulujakin ja melodiat alkaa jo vähän löytyä. Esimerkiksi "bää bää vita lamm" tulee jo oikealla sävelellä vaikka toi "vita lamm" se ei kyllä vielä laula vaan se on vaan "bää bää mää mää" tai jotain sinne päin. Myös "tuu tuu tuupalallaa..." tulee tosi hienostiHymy.

Vilholla on kova vauvakuume. Se tulee kokoajan halailemaan mun mahaa ja sanoo niin kaihoisalla äänellä "vaauvaa, vaauvaa". Yölläkin se hokee sitä... Luulen että Vilho odottaa vauvaa enemmän kuin Janne, joka ei oikein ymmärrä kuinka lähellä se onkaan...

Olen nyt parina päivänä onnistunut aika hyvin nukuttamaan Vilhon sekä yöunille että päikkäreille ilman imetystä - ennen se ei onnistunut yhtään. Kyllä jos se kovin vaikeeks käy niin annan periks, mut nyt kun se taas on ollut terve niin se on käynyt hyvin, vaikka varsinkin päikkäreille nukahtaminen ei käy niin  helposti, mutta kai se helpottuu. Illalla se kyllä pyytää (ja joskus päivälläkin ja ihan missä tahansa kun vaan mieleen juolahtaa, kuten lauantaina Jannen käsipallo-ottelussa...) "tissiä" ja jos ei saa niin tulee kauhee kiukkukohtaus. Tein tänään semmosen periaatepäätöksen, että aion sille sallia semmosen pikku "lohtutisuttelun" iltaisin jos se menee kiltisti päikkäreille ja yöunille ilman sitä.

Mulla on keskiviikkona vihdoin ja viimein se synnytystapa-arvio, josta ne laittaa lähetteen siihen varsinaiseen arvioon tyksissä, jossa ne päättää synnytystavasta. Jos se ei vapaaehtoisesti laita mulle lähetettä, niin mulla on kyllä pari valittua sanaa sille sanottavana, mutta onneks neuvolatäti on pohjustanut niin että varmasti saan sen...

Vähän kauhistuttaa vaan että miten paljon on taas paino noussut... En ole niin hirveesti viitsinyt miettiä syömisiä kun mulla on kerran se hemppa laskenut ihan liikaa kun olen liian tarkkaan miettinyt syömisiäni. Se on aina muuten pysynyt korkealla kun olen normaalisti syönyt (raskaana ollessakin se on pysynyt) joten aion vaan syödä monipuolisesti ja mitä tekee mieli, kun ei tässä enää paljon aikaa ole lihota... En kuitenkaan voi mässäillä karkilla ja sipseillä tms kun niistä tulee paha olo.

Mulla alkoi tänään (siis 2.3.) äitiysloma. Vielä on paljon hommia ennenkuin voin oikeesti jäädä "lomalle", mutta vaikea saada mitään tehtyä kun "pojilla" on nyt paljon satamahommia niin viikolla ei ole muuta kuin illat ja Vilhon päikkärit ja illalla ei niin pitkään jaksa tehdä kun on koko päivän touhunut... Täytyy viikonloppuisin vaan tehdä valmiiksi. Tänä viikonloppuna sain kutakuinkin mun veroilmoituksen ja muut paperihommat valmiiksi, vielä ois Jannen papereissa vähän hommia. Tänään soittelin vielä asiakkaille, jotka ei ole maksaneet laskua, että aikovatko pitää paikan... Niitä on tosi paljon. Onneks ei oo kuitenkaan hirveesti peruutuksia ainakaan vielä tullut. Huomenna vielä lopuille soitan ja sitten myyn vapautuneet paikat. Kunhan saan noi pakolliset ja jotkut muut keskeneräiset jutut tehtyä niin alkaa helpottaa ja voin luovuttaa hommat "pojille".