Väsyttää...Tuntuu, että voisin nukkua kellon ympäri...En tiedä johtuuko se allergiasta vai mistä? Varmaan lisäksi siitä kun meillä on nyt 3 kuukautta (siitä lähtien ku Vilholla rupes hampaita tulemaan) nukuttu aika huonosti. No nyt aion ottaa itseäni sarvista kiinni ja parina yönä pitää "unikoulun", että en anna tissiä vaikka kuinka Vilho yrittää. Eilen kyllä jo yritin, mutta kun Jannella oli tänään aikainen herätys, niin se meni ihan mönkään - ensin tuli iso itku sit Janne meni ärtyneenä sohvalle nukkumaan ja sit Vilho sai tissiä...Ja sit kierittiin monta tuntia sängyssä kun Vilho nukkui vähän aikaa ja sitten taas itki ja mä sain valvoa, ettei se tippuisi lattialle. Välillä Vilhon jalat oli mun mahassa, välillä selässä, välillä sain potkuja naamalle jne...
Olen yrittänyt Jannelle puhua, että jos se pitäisi Vilhoa pari yötä niin jos se oppisi, mutta kun sillä on aina joko töitä seuraavana päivänä tai sitten jotain muuta tosi tärkeää, että se nukuttaminen pysyy mun tehtävänä vaikkei siitä tahdo tulla mitään. Joinakin aamuina olen kyllä ollut niin kypsä, että olen jättänyt pojat sänkyyn ja mennyt sohvalle nukkumaan, että saisi edes pari tuntia kunnolla nukkua. Kyllä Jannekin on joinakin aamuina kun sillä ei ole töitä ollut, ottanut Vilhon ja mennyt sohvalle telkkaria katsomaan ja siihen ne aina nukahtaa. Mutta kun se ei riitä että aamulla ottaa sen, sillä sen pitäis ottaa yöllä!!! Jos otan Vilhon mun viereen sänkyyn yöllä niin se ähkii ja puhkii ja lopulta alkaa huutamaan jollei saa tissiä. Eikä se mitään jos se saiskin tissiä, mutta kun se ei enää nukahda siihen vaan se jää lutkuttamaan vaikka koko yöksi jos antaisin. Jos yritän laittaa tutin suuhun niin se oikein raivoaa!

Kuinka helppoa olisikaan jos Janne vaan ottaisi Vilhon syliin niin ettei se näe mua? Se aina nukahtaa sen kainaloon! No Jannella alkaa iltavuoro ens viikolla niin ehkä se silloin pystyis heräämään yöllä nukuttamaan Vilhoa kun se herää. Pakko sen on ku meillä menee Vilhon kans päivät ihan plörinäks kun yöllä ei nukuta, niin ei meinaa aamulla päästä sängystä ylös ja rytmi menee ihan sekaisin.

No ei tää nyt niin kamalaa oo. Nyt vaan kun toi allergia on, joka aiheuttaa mulle aina tosi kovaa väsymystä, niin ei oo oikein inhimillinen olo eikä jaksa oikein kotia hoitaa. Talo pitäis saada siivottua ennen Italian matkaa johon on enää 2 viikkoa aikaa!!!!! Vitsit sitä matkaa on odotettu! Ja nyt kun se on niin lähellä niin ei tajuu oikein et ollaan lähdös. Paljon muutakin pitäis kyl ennen sitä tehdä. Oma kirjanpito  tehdä valmiiks kun tullaan vasta joskus16pvä kotiin ja firman paperit täytyy laittaa valmiiks kirjanpitäjälle...No sen tekee nopeasti kunhan saisi vähän aikaa sen tekemiseen rauhassa.
Eilen olin illalla ihan poikki kun tultiin kesänaapureiden luota kotiin. Oltiin siellä savustamassa.Onneks Jannella oli työpäivä tänään...Niin jäin katsomaan Rollareitten konserttitaltionintia Teemalta. Se oli nauhoitettu 1981. Oli hauska katsoa Mick Jaggeria joka tanssi ja vetkutteli omalla tyylillään. Siis se on niin hassun näköistä kun se meni siellä lavalla. Se oli ihan niinkuin joku 5-vuotias poika joka ei yhtään häpeile tekemisiään ja jolla ei ole pätkääkään rytmitajua...:) Siis niin spontaani äijä ku vaan voi olla. Niin häpeilemätön. Mikä itsevarmuus kun kehtaa esitellä noita hassuja tanssiaskeleitaan joita kuulemma treenaa ihan tosissaan. Jagger on itse sanonut, että hän on katsellut James Brownin ja Tina Turnerin tanssiliikkeitä ja ottanut niistä mallia...Varmaan bändin "pojilla" on pari kertaa ollut naurussa pitelemistä kun se "balleriina" keikuttelee lavalla kuin joku maailman omistaja, jonka tanssia kaikki ihailee. Ja siis kyllähän siinä on ihailemista kun joku kehtaa tolla tavalla keikutella!!! Olen itse suuri Rolling Stones-fani ja kyllä Rolling Stones olisi ihan joku muu bändi ilman Jaggeria! Se liikehdintä lavalla on jopa olennainen osa sitä esitystä, se ei olisi sama ilman sitä hullua apinaa joka vääntelee kasvojaan ja kroppaansa naurettavalla tavalla lavalla. Tietty musiikki on se pääasia, mutta kyllä Rollarit olis paljon paremman laulajan löytänyt mistä tahansa kyläkaraokesta, mutta onneks ei, sillä Jagger on ainutlaatuinen ilmiö ja yksi karismaattisimmista esiintyjistä maan päällä. Mua harmittaa vielä kauheesti, etten päässyt niitten konserttiin viime elokuun 1. päivänä...Kun olin kuulemma liian raskaana!!?? Tais jäädä viimeiseks keikaks Suomessa. Ronnie Woodkin on taas päihdeklinikalla ja alkaa muut "pojat" olla jo siinä iässä, että eläkeikä painaa päälle pian. Lupaan, että jos tulevat vielä kerran kiertueelle, niin menen vaikka olisi laskettu aika samana päivänä!!
Toinen musiikkipläjäys jonka katsoin tässä pari päivää sitte oli In bed with Madonna. Olen nähnyt sen monta kertaa aiemmin kun meillä on ollut se videollakin, mutta viime kerrasta taitaa olla jo yli 10 vuotta. Kyllä sekin nainen on paikkansa ansainnut. Siis aivan loistava laulaja, vaikka vähätteleekin laulutaitojaan. Ja mikä karisma ja taas - itsevarmuus! Kyllä jos itse uskoo itseensä asiassa kuin asiassa tarpeeksi paljon niin taitaa muutkin uskoa. Nykyisen Madonnan musiikista en tykkää oikeestaan yhtään. Se on niin tietoisesti kehittänyt sitä semmoseen suuntaan mistä mä en yksinkertaisesti tykkää. Express yurself, Vogue ja melkeen kaikki biisit mitä siinä leffassa on on loistavia. Se olikin Madonnan kulta-aikaa. Vaikka kuka tietää jos se kohta taas luo nahkansa ja tekee jotain yhtä suurta!?
No niin. Nyt tuli vuodatettua musiikista taas oikein olan takaa. Siitä aiheesta mä voisin kirjoittaa vaikka romaanin.
Jäin siihen, että olin väsynyt kotiin tullessa, mutta jäin katsomaan sitä konserttia ja sen jälkeen tulevaa dokumenttia samasta bändistä ja vielä sen jälkeen jäin lukemaan Napolin matkaopasta - täytyyhän sitä vähän ehtiä suunnittelemaan ennen kuin lähtö on.Olen lukenut Irman lainaamaa Napoli opasta ja se onkin tosi hyvä kun siinä kerrotaan vähän syvällisemmin kuin matkaoppaissa eri rakennusten sisällöstä ym. että tietää mihin kannattaa mennä. Luulen, että skipataan isot museot. Mua ei kuitenkaan kiinnosta NIIN hirveesti mitkään löydökset jostain Pompejista, tai siis kiinnostaa, mutta se riittää, että tiedän että sieltä on löytynyt sitä sun tätä. Tärkeempää on, että pääsen Pompejiin aistimaan sen paikan. Joku palatsi olisi kuitenkin kiva nähdä sisältä. Ja jotain taideaarteita. Capodimonten palatsissa on paljon taideaarteita ja kuninkaallisten huoneita ym mutta se on niin iso..Ja se Napoli Sotteranea - Napolin "alamaailma" kiinnostaa mua. Siis nykyisen kaupungin alla on ihan oma kaupunki. Antiikin kreikan ja Rooman ajoilta säilyneitä käytäviä amfiteattereita kylpylöitä ym jännää. Jonkun olohuoneen lattiassa on luukku, josta pääsee roomalaiseen teatteriin, jossa Nero on esiintynyt! Ainoa miinus on, että mulla on ahtaanpaikankammo, että jos jotain käytävää joutuu kulkemaan pitkään niin alkaa hyvin äkkiä ahdistamaan, mutta pääseehän sieltä pois jos ei saa ilmaa...
Ja suurimman osan ajasta vaan kuljetaan ympäri Sorrenton katua ja kujia ja nautitaan ilmapiiristä...Pari kertaa vois Napolissa käydä. Ainakin Spaccanapolin vanha kaupunginosa ja muut kaupunginosat (esikaupungin slummialueilta yritetään pysyä poissa) täytyy kokea. Santa Lucian satama-alue tietty...Vomeron kukkulalle mennään köysiradalla...Capri, Amalfi, Ravello, Positano, Vesuvius...Vähän alkaa jo perhosia olla mahassa. Ja varmaan ennn lähtöä menee hermot...Täytyy pakata hyvissä ajoin kun mä oon tosi huono lähtemään kun pelkään, että jotain on unohtunut. Siis pitäis jo ruveta pyykkäämään ja miettimään mitä tarvii mukaan. Hyvä valmistautuminen, ettei tuu lähtöstressiä. Tai tuleehan se kuitenkin aina. Pieni vedenkeitin täytyy ottaa mukaan että saa hotellihuoneessa Vilholle ruokaa lämmitettyä. Se pitää hankkia vielä. Ja Vilholle aurinkosuojapaita huuto-netistä. Meen muuten just nyt katsomaan jos olis tullut semmonen myyntiinnäin kun kesä vetelee viimeisiä. Loppu.