Oltiin siis 2.6. Brucen konsertissa Ratinan Stadionilla Tampereella. Äiti oli mukana lastenvahtina. Oltiin yötä Heidin ja Konstan luona ja seuraavana aamuna äiti lähti kotiin ja me muut mentiin käymään Pikkukakkosen leikkipuistossa ja oli tosi mukavaa! Vilho innostui kovasti kun ei ole elämänsä aikana monessa leikkipuistossa edes käynyt ja tämä oli tosi hieno kun oli busseja ja junia ja keinuja ja hiekkalaatikko, kiipeilyteline liukumäkiä jne ja mikä parasta - paljon lapsia joiden touhuja oli hauska seurata ja siitä menosta riehaantua!

Konsta on tosi kiltti poika ja tulivat VIlhon kanssa hyvin toimeen ja jos Vilho oli liian kovakourainen Konsta osasi jo huutaa: LOPETA!!! Vilho ihaili kyllä Konstaa ja alkoi taas matkia Konstan puhetta ja kävelyä ja liikkumistaNauru. Juokseekin kokoajan niinkuin olisi jo iso poika ja kova kiire jonnekinSilmänisku. Ja touhuaa ja höpöttää.

Meillä oli Jannen kanssa liput Brucen keikalle, kenttäpaikat. Heti kun päästiin perille Heidin ja Konstan luokse lähdettiin kävelemäään Ratinalle. Pitkä jono oli kun tultiin kuuden aikoihin sinne, mutta juuri kun tultiin siihen niin kuulutettiin että toistakin kautta saa jonottaa kentälle, joten päästiin varmaan 10 minuutissa sisälle stadionille ja kentälle jossa oli aika väljästi ihmisiä vielä, joten käveltiin rauhassa ja katseltiin mihin asettautuisimme. Käveltiin vasempaan ylälaitaan mistä oli ihan hyvä näkyvyys lavalle, juuri etulohkon takana sivulla, missä yleensä ei hirveetä tungosta tule. Pelottelin Jannea että menen ruinaamaan että päästäis etulohkoon vaikkei meillä ollut ranneketta, jolla sinne olisin päässyt...Jotkut olivat kuulemma pari päivääkin jonottanut siellä että saisi sen rannekkeen. Yhtäkkiä vartija alkoikin päästämään ihmisiä lisää sinne ja minä revin Jannea hihasta, että nyt mennään! Ja sitten oltiinkin ihan lähellä lavaa. Janne oli tähän asti valittanut miksen ollut ostanut istumapaikkoja katsomosta...No ei valittanut enääHymy.

Pysyttiin taas siinä reunassa, eikä ruvettu tungeksimaan eteen (minä olisin normisti niin tehnyt, mutta en viitsinyt jättää Jannea yksin;)). No oltiin me sentään niin lähellä että pariin otteeseen jos olisi halunut olisi päässyt koskemaan Brucea!!! Mutta keskityin kuuntelemaan musiikkia enkä puristelemaan sen reisiä, niinkuin joidenkin näin innoissaan tekevän... Bruce oli täyttä rautaa. Vaikken ole mikään super Brucefani, niin uusi levy on tosi hyvä ja kyllä täytyy nostaa hattua sen työlle... Ei sitä kaikki jaksa vuosikymmeniä painaa. Ja kun sen konsertit tunnetusti kestävät yleensä sen 3 tuntia, eikä biisien välillä paljon henkeä vedetty vaan seuraava lähti heti perään...Vähän se heitti vettä naamaan välillä mut käviköhän se kertaakaan lavan ulkopuolella edes, en ainakaan huomannut. Että aika kova äijä kun 59 vuotiaana noin hyvässä vedossa. Ja nythän oli kyseessä lähes alkuperäinen E-Street Band.

Laitan kohta kuvia Tampereelta. Valitettavasti olin turhan kunnollinen ja jätin kameran narikkaan. Kun olin lukenut että turvatarkastukset olisi tosi taarkkoja eikä kameroita saisi olla... No joka toisellahan on nykyään kamerakännykkä niin ei ne varmaan niistä kameroistakaan olisi niin paljon välittänyt, kun joillain muillakin oli kameroita...Kassit käytiin läpi, mutta pikkutaskussa olisi mennyt kamera läpi... No pystyinpä ainakin keskittymään kuuntelemiseen enkä kuvaamiseenNauru!!