Vilholla on korvatulehdus. Käytiin keskiviikkona lääkärissä, kun olin huolissani kun tää mun kurkkukipu on ollut jo puolitoista kuukautta ja vähän väliä tulee flunssa. Ja Vilholla on vieläkin vähän yskää öisin vaikka muuten ihan terveen oloinen, mutta ei kuulosta siltä laryngiitiltä enää vaan ihan tavalliselta yskältä. 

Onneks soitin lääkärille, kun itselläkin tuli ilmi että on poskiontelotulehdus ja siitä se mun kurkkukipu aamuisin ja öisin on johtunut. Eivät ekalla kerralla edes katsoneet poskionteloita, vilkaisi vaan kurkkuun... Vilhon korvat kyllä sillon näyttivät terveiltä, mutteivät mitanneet sillä laitteella niinkuin nyt.

Ei kyllä uskois tota korvatulehdukseksi, kun ei ole yhtään kipeen oloinen. Jos kysyy "missä pipi?" niin kyllä näyttää vähän korvaa, mutta en tiedä johtuuko siitä että oon kokoajan toitottanut, että "onko korva pipi?"...Taidettiin huomata se tulehdus aika ajoissa kun noin vähän oireita, mut toisaalta kun se yskä on ollut jo tosi pitkään, mutta oiskohan ensin ollut se laryngiitti ja nyt vasta tullut korvatulehdus...? No eiköhän me aleta pikkuhiljaa tervehtymään kun saatiin antibioottikuurit molemmat.

Viime yönä uni oli kyllä aika katkonaista, niin annoin pamofilia pari kertaa suuhun, jos olis ollut kipuja. Aamulla ennen muskaria annoin kans puolikkaan pamofilin niin oli muskarissa kerrankin rauhallinen...Ei riehunut yhtään!!

No nyt täytyy mennä katsomaan jos on herännyt tuolla vaunuissa. Nukahti tänään jo autoon kun tultiin muskarista pois, taisi olla vähän väsähtänyt, kun ei yleensä niin aikaisin nuku.

Tänään mennään kauppiksen luokan kans keilaamaan. Saas nähdä mitä mun keilailusta tulee kun en oo ikinä ennen kokeillut. Ja sit mennään jonnekin syömään. En muista minne. Täytyypä katsoa mikä oli illan suunnitelma...

Janne meneekin sitten huomenna isoveljensä kanssa venemessuille Hesaan tai sinne jonnekin pk-seudulle. Meillä on Vilhon kanssa vauvatreffit su vai olikse la...Täytyy tarkistaa sekin. Kiva että saa nähdä kavereita.

Eilen oli äiti hoitamassa Vilhoa illalla niin mä sain tukan värjättyä  ja vähän hommia tehtyä(purkki ollut kotona varmaan vuoden kohta...ei vaan ole ollut semmosta áikaa että olis saanut värjättyä). En ole reippaasti yli kahteen vuoteen värjännyt...Tulokseen en ole ihan tyytyväinen, perusväri on kiva, mutta raidat vähän epäonnistuivat, kun kerroksittain leikattuihin hiuksiin´oli itse vaikea saada selkeät raidat, niin tuossa päällä on vähän liikaa raitaa, tai ei oo raitaa vaan tasaisen vaaleeta...No Janne hyväksyi sen niin kai se OK on.

Vilho oli niin innoissaan kun mummi jaksoi leikkiä. Heti kun se tuli sisälle, niin Vilho lähti juoksemaan huonettaan kohti huutaen samalla kädet ojossa  tarkoitti varmaan "leikkimään leikkimään!". Se ei kyllä hidastanut tahtia koko iltana vaan kokoajan ravasi ympäri ja huuteli ja heitteli leluja. Nukahdettiin sitten vierekkäin puoli kymmenen aikaan (vähän venähti kun piti pyykit laittaa kuivumaan) ja Janne tuli vasta puoli kahden aikaan yöllä kotiin kun sillä oli peli jossain siellä pk-seudulla...Sitä ennen olin ´käynyt pari kertaa jo vessassa ja sen jälkeen kävin vielä aika monta kertaa. Alkaa tuo sängyssä kääntyileminen olla aika raskasta kun ei voi noin vaan kääntyä kun vasen nivunen on aika kipeä. Varsinkin silloin kun on vähänkin pissahätä niin tuntuu tosi kankealta...Ja vatsa painaa jotenkin erilailla sisuskaluihin kuin Vilhon kanssa niin selällään ei voi maata kuin hetken.

Ai niin olin menossa katsomaan jos Vilho on herännyt! Loppu!