vähän kuvia viime helteiltä...

1245785697_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245785730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Martin eka venereissu. Mentiin nauvoon fammon luo.

1245785759_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vilho tykkää kävellä paljain jaloin ja mieluiten ilman vaippaa:)

1245785788_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245785814_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245785845_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos iskä tekis tämän niin tulis kova huuto. Vilho ei tykkää yhtään että hiukset pestään. Mutta saa pestä kun "Basti kiva niin" - niinku Vilho sanoo.

1245785869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sen siitä saa:D

1245785901_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pääsin tänään kauppoihin kun pitäisi juhlavaatteet ostaa siskon häihin, mutta en pysty päivisin menemään poikien kans, kun ei siitä tulisi yhtään mitään. Kunoltiin ristiäisiin vaatteita ostamas niin oli tuli kokoajan p***een alla kun Janne katsoi Vilhoa ja Marttia ja jouduin ottamaan hirveen kasan vaatteita, jotka saattaisi sopia ja jättää ne sinne pukukoppiin kun en olis ehtinyt löytää mitään jos olisin vienyt kaikki aina paikoilleen. Myyjä kiittää...Mut se on pakko tehdä niin. Ja ihmeen hyvin löytyi silloin.

Tänään menin Skanssiin kun ajattelin, että siellä on kaikki kaupat lähekkäin ja varmasti löydän jotain päällepantavaa. No se olikin vaikeampi tehtävä, kun en osannut hakea vaatteita itselleni 10 kiloa normaalia painavempana. Ei samanlaiset vaatteet oikein istu jostain kumman syystä...;( Ja musta tuntuu, että siellä oli se valikoima tosi suppea joissakin liikkeissä. Varsinkin H&Mssä oli vaan jämäpaloja jäljellä ja muissakin jotenkin ei hirveen juhlavia vaatteita. Sitten kun täytyy sellainen yläosa olla, että sen saa niin auki, että voi imettää, kun kaikissa hienoissa mekioissa oli kiinni se yläosa niin että jos haluaa imettää niin täytyy avata vetskari ja nostaa koko mekkoylös...ei niin kätevää. Enkä löytänyt mitään äitiysvaatteita tms, missä olis otettu tuollaiset asiat huomioon. Kokeilin varmaan 20 mekkoa, mutta yksikään ei istunut. Vaikeaa kun on muutenkin niin lyhyt, ettei vaatteet kovin helöposti istu ja sit kun on vielä sitä ylimääräistä massaa vielä. Aina kun olis rinnan (ja mahan:o) kohdalta sopiva, niin selässä kauhee pussi tai muuten ihan yli-iso vaate, joka ei tämmöselle pätkälle käy...Lopulta päädyin yhteen mekkoon, joka sopii jotenkuten, paitaa en sille löytänyt kun kello oli niin paljon jo. Oli pakko löytää jotain, kun olin koko päivän ollut liikkeellä eikä toista mahdollisuutta tule. Äiti vielä jossain vaiheessa lähetti viestin, että Martti ei suostu juomaan Nania, joten oli vähän taas tuli takapuolen alla, mutta päätin, että nyt olen siellä kunnes jotain löytyy. Ostin vielä bleiserin, joka istui aika hyvin, mutten tiennyt sopiiko hameen kanssa. No se sopii, mutta alle tarvii löytää vielä joku kiva paita...Täytyy yrittää päästä äitin vaatekaapille tai Lauran, jos sieltä jotain löytyis kun kauppaan tuskin pääsen enää ennen juhlia. Mukaan tarttui vielä parit mukavat polvihousut, kun ei ole mitään päällepantavaa näin helteellä - siis sellaista missä kehtaisin näyttäytyä muualla kuin meidän pihalla;D. Lisäksi vielä ostin hiusnauhan ja korvikset ja kalliin laukun, johon ihastuin. No ei se kallis ollut, mutta minulle kyllä kun en ikinä osta mitään mikä maksaa yli parikymppiä...;) Kenkiäkään ei ole vielä, mutta Laura puhui jostain kengistä jotka voisin saada...Ne vois sopia hameen kans. Voi jos olisin tiennyt kuinka huono valikoima tuolla on niin olisin sovinnolla ajanut suoraan keskustaan. Indiskasta vartmaan löytyis semmosia hvyin peittäviä vaatteita, jotka peittäis mun vatsamakkarat;D

Huomenna on se Martin yhteishuoltajuushomma Jannen kans ja torstaiksi olen varannut silmäripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksen, että olsi vähän ihmisen näköinen;D. Tänään ennen kuin tiesin kuinka pitkään mulla menis siellä ostoksilla käväisin kampaajalla ja siellä kesti ja kesti ja kesti ja mua ahdisti kun ajattelin että siellä se Martti odottelee...

Kampaajalla ollessani soittivat Tyksistä, kun meille soitettiin tuossa ennen juhannusta(lääkäri Paraisilla lupasi soittaa Turkuun ja kysyä mitä pitäisi sen yskän kans tehdä), että voisimme viedä Martin näytille yskän takia koska vaan. No ei olla vielä viety kun se ei siitä tunnu kärsivän ja kun ei se lääkäri sanonut, että se lähete on viikon voimassa ja sen jälkeen täytyy taas käydä Paraisilla lääkärillä jne... No nyt saatiin ihan aika, että mennään perjantaina. Janne saa jäädä kotiin Vilhon kans. Eli joka päivälle jotain...Eilen oli hammaslääkäri... Ei saa oikein rutiinista kiinni millään kun kokoajan pitää mennä jonnekin.

Martti ei ollut pahemmin itkeskellyt vaikkei ollut syönyt juuri mitään. Kun otin syliin ja tunsi maidon tuoksun niin alkoi kyllä kuola valumaan (:-)) ja nyyhkytys alkoi. Sitten Vilho änki viereen ja alkoi myös vaatia tissiä. Se huusi "minun mamma!" Äiti oli sen aikaa vielä että sain rauhassa imettää Marttia. Sitten olikin Vilhon ruoka-aika. Janne oli yllättäen taas kahdeksaan asti ulkona... Joka päivä se tekee hommia "töiden jälkeen" ja saan aina soitella sen perään. Se ei tule edes työpäivän jälkeen näyttäytymään tai syömään kun se varmaan pelkää että mä vaadin että se ei mene hommiin.

Tänään kävi rakennuslupatarkastaja (vai mikä se onkaan nimeltään?) katsomassa meidän kesämökkitonttia ja siihen tarvitaan poikkeuslupa, jos siihen meinataan ihan uusi mökki rakentaa. No ei meillä ole sen kanssa mikään kiire. Olen vähän yrittänyt Jannea jarrutella kun se on kaikki vapaat hetket viettänyt siellä laiturin kimpussa, että ei meillä ole mikään kiire sen kanssa kun se on vaan kesämökki tai vapaa-ajantalo.

Nyt pitää mennä katsomaan Fraseria!