Edellisiltana kun oltiin käyty ulkona Vilhon ja äitin kans omenia poimimassa, tunsin että kurkkua kirveli. Ajattelin, että se on allergiaa, mutta parin tunnin päästä oli jo kunnon räkätauti päällä ja olin ihan tukossa. Eilinen oli ihan kamala. Vatsa oli sekaisin ja kurkkua poltti ja nenä oli niin tukossa että piti paperitupsuja pitää nenässä että pystyis hengittämään jotenkuten. Lääkkeitä ei ollu muuta ku panadolia ja Finnrexiiniä, joka auttaa ihanasti tohon tukkoisuuteen, mutta sitähän ei saa syödä kun on raskaana. Illalla sain sitten Panadol Hotia ja kurkkutablettteja, joita ukki toi kun oli malmilla käymässä. Panadol Hot ei vaan auta tuohon inhottavaan tukkoisuuteen ja  viime yön sain taas nukkua paperitusserot nenäreiissä suu auki. Suuta ja kurkkua rupes vaan kuivaamaan niin että sai kokoajan juoda. Jossain vaiheessa yöllä join kuumaa vettä ja hunajaa, joka auttoi kurkkukipuun, mutta siitä tuli taas niin pahaolo että oksentelin...No lopulta onnistuin jotenkin nukahtamaan kun otin kupillisen P. hotia joka on muuten järkyttävän pahaa, eikä tunnu auttavan kurkkukipuunkaan, taitaa olla lähinnä kuumelääke.

Kaiken tämän lisäksi alkaa olla vähän stressiä siitä, että matka lähenee ja mitään kunnon listaa en ole vielä saanut aikaiseksi kirjoittaa, enkä ole vaatteita pessyt tai mitään. En tiedä mitä laukkuja otetaan mukaan. No isi lupas lainata yhtä matkalaukkua, mut sit tarvii varmaan olla vielä pari reppua.

Huomenna on vielä paljon ohjelmaa. Klo 11 menen värjäyttämään kulmat ja ripset. Klo 12 pitäis käydä yks mökki läpi venäläisten asiakkaiden jäljiltä. Klo 14 pitäis olla Turussa ultrassa ja sen jälkeen haen silmälasit ja käyn ostamassa lahjan pikkuiselle pojalle. Perjantaina on muskari, jonka jälkeen mökkikylään siivoomaan pari mökkiä kun uudet tulee samana päivänä. Niin ja pitäis tehdä jossain välissä vielä mun ja Jannen kirjanpidot valmiiks. Niin ja ne ristijäiset lauantaina. No sunnuntaiksi ei ole suunnitelmia niin silloin hoidan kaikki kun varmaan tän väsymysputken ja flunssan jälkeen oon taas voimissain...Aina tää menee tämmöseks ennenkuin on joku tärkee juttu. Kaikki kasaantuu. No viiden päivän päästä ollaan jo auringossa:)