En ole taas vähään aikaan ennättänyt kirjoitella kun tosiaan on aika meno päällä tolla poitsulla täällä kotona ja kun töitäkin pitäis tehdä ja joskus kotitöitäkin...Vilho nousee ylös kaikkea vasten. Yrittää kiivetä aina vaan korkeammalle, mutta taito vielä puuttuu. Ja oma tahto senkun kasvaa...Vielä vähän aikaa sitten kehuskelin, että Vilho on NIIN helppo, että yks Italian reissu on lasten leikkiä sen kans, mut nyt vähän epäilen, että mitenkäs pärjätään. No, toivottavasti oppis vähän kävelemään sitä ennen, että sais itse vähän kulkea siellä, kun jos vielä opettelee kävelemään silloin niin voin kuvitella, että sillä on kauhee tarve harjoitella kokoajan. Että jos pystyis vähän jo kulkemaan niin ei tarvis kantaa kokoajan ja sit on paremmalla tuulella kun jos kannettais ja olis kauhee hinku harjoitella kävelemistä...Vaikeeks meni toi selitys...Valjaat tarvii varmaan ostaa jo nyt että saa syöttötuoliin kiinni, kun ei meinaa pysyä siinä. Ja niistä on hyötyä siellä matkallakin.

Mun pari viikkoa sitten tilaamat kuutamonsiniset XL merinovillikset on nyt kokoa S. Ne katosi pahaenteisesti yhtenä iltana ja hain ja hain niitä ja sanoin Jannelle monta kertaa, että kun laitat vaipat pesuun niin katso ettei ne ole siellä...Ja kyselin monta kertaa, että ethän ole laittanut niitä vaippaämpäriin...EI kuulemma ollut laittanut. Mutta eilen kun laitoin vaippoja kuivumaan, niin mitäs löytyikään pyykkikorin pohjalta???!!!Vilhon iiihanat kuutamonsiniset merinovillikset, nyt kokoa S. No kunhan Jorma-Kalevi saisi masukodistaan tarpeeksi niin hän saa ne sitten periä. Ne on aivan ihanat ihan sortseinakin, vaikkei käyttäisikään kestovaippoja, varsinkin kesällä kun ne hengittää eikä hiosta. Pesin ne uudestaan lanoliinisaippualla, kun 60 asteen pesu on varmasti pessyt kaikki lanoliinit niistä kokonaan pois. Toivottavasti eivät kuivuessaa muutu kauhean jäykiksi. Käskin Jannen tilata uudet kun kerran meni pilaamaan ne. Hän kysyi jos minä voisin ne tilata niin sanoin, että olkoon menneeksi - pitänee varmaan tilata jotain muutakin kun kerran postimaksun maksaa;)

Tänään oli Kimin valmistujaisjuhlat Piikkiössä. Mahtava suoritus työn sivussa lukenut insinööriksi. Joku laivanrakennus tai -suunnittelu tai mikä se olikaan se ala?
Terhi-muumi oli ahkeroinut tuttuun tapaansa ja tarjolla oli niin monta eri sorttia että meidän perheen ei tarvinnutkaan muuta koko päivänä syödä. Tai Janne söi kyllä jotain laatikkoa töissä ja minä aamulla pari voileipää ja mökkikylässä siivotessa jääpaloja...Vilho on tietysti syönyt ihan normaalisti, mutta itsellä tuo syöminen vaan tahtoo unohtua kun on vähänkin jotain ylimääräistä. Vasta juhlapöydässä muistui mieleen, etten ollut mitään syönyt. Sitten ahminkin koko päivän edestä karjalanpiirakoita munavoilla ja aivan ihania täytettyjä "taskuja". "Jälkiruoaksi" herkullista mansikka-digestivepohjaista kermakakkua ja karkkia...Ja kaikki nämä + muuta mitä vatsaan ei enää mahtunutkaan, oli leiponut Terhi, jonka laskettu aika on kolmen päivän päästä ja raskaus ei mikään ihan helppo ole ollut vaan vastoinkäymisiä olisi voinut muille jakaa. Muun muassa puolivälissä vauva oli kovaa vauhtia tulossa maailmaan aivan liian ennenaikaisesti ja nyt ihan viimeisillään on lievä raskausmyrkytys todennäköisesti. No jos ei tänään lähde käyntiin (tai koko viikonloppuna) niin varmasti pistävät ensi viikolla tarkastuksessa käyntiin, kun tosiaankin on semmoinen turvotus ja paikat jo NIIN valmiina, että ei paljon valmiimpi voisi olla, että voi tosiaan tulla hyvin nopeasti kun tulee...Oli kyllä tuolla juhlissa jo sen verran säännöllisiä ne supistukset, että en ihmettelisi vaikka tänä yönä Jorma-Kalevi olisi jo maailmassa =) Täällä jännitellään kyllä kovasti, että toivottavasti tulee ilmoitus kun lähtö tulee - jos ehtii ilmoitella:)

Vilholla on tullut joitakin hassuja piirteitä nyt viime aikoina - matkii kaikki mitä sanoo. Mä sanon aina "aijaijaiaijaij" kun Vilho tekee jotain pahaa tai jotain mistä voi tulla pipi. Niin se matkii aina "aijaijaijai" ja muutenkin se hokee sitä kokoajan kun on kuullut sitä niin paljon. Myös "halihalihali" se matkii kun halataan. Ja kun räplää mitä tahansa rengasta - kuten lastenvaunujen renkaita - niin ääntelee brrrbrrrr...Sama kun kysyy "missä trrrraktori?" niin tulee brrrbrrrbrrr ja sylki lentää. Tänä aamuna kun heräsin, Vilho osoitti mua sormella ihan naaman edessä ja sanoi "äijji" (=äiti) se oli mukava herätys.
Olisi taas paljon kuvia tänne laitettavaksi, mutta pitää ensin ladata ne...Katotaan jos joskus sais ne tänne asti.