Antibiootit ovat saaneet aikaan sen, että Vilho kakkaa vähintään joka ruokapalan jälkeen ja vähän siinä välissäkin. Siitä johtuen Vilholla on toista kertaa vaippaihottumaa pepussa. Ihan vastasyntyneenä sillä oli kun oli sairaalassa saanut antibiootteja (ja minäkin, joten se sai tuplasatsin...) enkä tajunnut antaa maitohappobakteereja heti, joten sitä kakkaa tuli n. 10 krt päivässä noin 3 kk:n ajan. Eikä loppunut ennenkuin annoin niitä jonkun aikaa ja sen jälkeen vasta alkoi paino oikeestaan kunnolla nousta...

Tää kuuri on onneks vaan 5 vrk pituinen. Toivottavasti korvatulehdus menisi sillä ohi ettei tarvis toista kuuria ottaa. No kuukauden kuluttua on tarkastuskäynti niin silloin nähdään onko tepsinyt.

Toi jatkuva kakkaaminen on saanut aikaan myös sen, että olen kokoajan saanut pestä Vilhon peppua ja se tuntuu raskaalta kun poika kumminkin painaa sen 14 kiloa ja kun se roikkuu tossa käsivarressa niin se kyllä tuntuu...Yleensä kun Janne on kotona niin se saa vaihtaa vaipan ja pestä pepun, kun kuitenkin päivisin viikolla mä olen aina se joka sen teen. No nyt sillä on vähintämelkein joka päivä ollut jotain menoa, ettei ole koko päivänä ollut kotona, niin mä olen saanut hoitaa peppupesut aamusta iltaan...Milloin ei ole ollut tuomarointeja niin on ollut pelejä tai treenejä ja tänään olivat Kimin kanssa venemessuilla. Onneksi tulivat sentään ihmisten ajoissa kotiin, kun alkoi paikat olla niin kankeina ja nyt illalla on kivasti supistellut, että tuntuu kuin olis joku rautavyö tossa vatsan alla...Ja huomenna taas on kahteen otteeseen tuomarina...Näin nää meidän viikonloput aina menee. Ei yhtäkään päivää, että voitais olla vaan yhdessäOtsan rypistys.

No olihan mullakin eilen vapaa ilta siitä kuudesta eteenpäin kun lähdin Turkuseen keilaamaan ja ravintolaan syömään opiskeluryhmän kanssa.

Kivaa oli keilaaminen, vaikka oli vaikea keskittyä kun se oli vissiin hohtokeilausta kun oli pimeetä, mutta jotain sinistä hohtavaa valoa siellä sun täällä, että just näki minne päin heittää keilaa...Musiikki aika kovalla ettei hirveesti pystynyt keskustelemaan, vaikka hyvää musiikkia olikin.

Eli ekaa kertaa koskin keilapalloon. Kaveri näytti miten pallosta pidellään ja katselin muilta mallia miten ne otti askeleet, mutta pitäisi ehkä ensin harjoitella valoisalla, niin näkisi paremmin miten kuuluu heittää ja miten ne askeleet menee. Jännitti liikaa, että nyt se keila tuippuu/tarttuu sormiin ja sormet irtoo tai lennän keilan mukana radalle... Ehkä jos on useamman kerran keilaillut niin siitä hohtokeilailusta saa enemmän irti - mulle olis ihan tavallinen keilailu riittänyt, niin olisi perusjuttuja voinut vähän opetella, kun ei siinä pimeässä ja siinä metakassa oikein mitään neuvoja voinut antaa. Sitten toi oma "keilapallo" on aika painava, niin ei oikein uskaltanut täysillä yrittää ja kun oikein keskittyi, niin oli lentää nenälleen...Ei musta ainakaan ensikokeilemalta keilaajaa tullut, vaikka kivaa oli. Aika lyhyt aika vaan tuo tunti oli, että ei kunnolla päässyt vauhtiin.

Keilailun jälkeen mentiin Ravintola Tomateen syömään, missä oli ihan hyvää (epsanjalaista) ruokaa. Siellä istuttiin pari kolme tuntia viiniä juoden - kyllä - minäkin join sentinYllättynyt!!?? Niin ja jäitä syöden ja keskustellen. Paljon tuli naurettua ja mukavaa oli istua leppoisasti iltaa.

Ajokeli vaan oli mitä surkein. Ensin koko illan lunta tuiskutti ja jatkoi vielä kotimatkalla, niin tiet olivat irtolumen peitossa eikä kunnon ajouria ollut. Olin ajatellut, että Janne kuskaa mut sinne ja pois, mutta pari päivää sitten juolahti mieleeni, että voinhan mä itse ajaa!! Enhän mä mitään kuskia tarvitse, kun en aio juopotellaNauru! Noin puolelta öin olin jo kotona.

Janne olisi halunut ottaa mun auton tänään sinne messuille, mutta en suostunut siihen koska silloin en olisi päässyt täältä mihinkään Vilhon kanssa koko päivänä, enkä kaupassakaan käymään. Olisihan Vilhon istuimen voinut laittaa Jannen autoon, mutta mun on tosi vaikea nostaa Vilho niin korkealle istuimelle kun itsekin saa kiivetä siihen auton kyytiin. Ja muutenkaan en hirveen mielelläni aja sitä autoa kun on vähän isommille ihmisille tehty ja tällä kelillä ajaminen sillä olisi aika riskaapelia kun normaalillakiin kelillä tuntuu, etten näe sieltä mitään ja hyvä jos auto pysyy tiellä. Ja tänään oli siis ällöttävä loskakeli. Ärsyttävää!! Ensin sataa lunta koko päivän ja sitten seuraavana tulee loskakeli ja hienot hanget sataa pois!!Huuto

Tänään oltiin VIlhon kaverin Roomeon luona ja pojat leikkivät kaksistaan kun tyttökaverit eivät päässeet tulemaan. Oli kyllä kiva leikkiä kun Roomeokin osaa remuamisen taidon ja on muutenkin niin menevä kaveri ettei pienet kolhut hetkauta;)Jonkin aikaa leikki sujui hyvin sopuisasti, mutta Vilholta riistäytyi vähän käsistä ja Roomeo ressu, joka oli flunssassa ja taisi vähän lämpöäkin olla, oli vähän herkemmällä tuulella kuin normaalisti ja juoksi vähän väliä äitin syliin turvaan kun Vilho riehui...Vilho vaan villiintyi ja villiintyi ja lopulta kun oltiin lähdössä oli vihainen eikä olisi halunut millään lähteä vaan itki ja raivosi...Itku pitkästä ilostaHymy.

Nyt illalla olen vähän herkutellut ja pahaolo painaaNolostunut. Söin yhden raiderin ja yhden Jannen messuilta tuoman lakritsinauhan (muut olivat niin imeliä, että Janne sai ne itse ja hotkaisikin ne parissa minuutissaYllättynyt!) ja join pari lasillista kokista. Pari leipää söin siinä välissä, mutta olisi varmaan pitänyt syödä jotain tuhdimpaa ennen noita herkkuja kun päivällä söin vain keittolautasellisen. Niin ja Roomeon luona söin kaksi leivosta...Eli liikaa makeeta tullut syötyä, siitä tämä pahaolo. Pitääpä mennä hakemaan jäitä. Muutenkin tuota vatsaa kiristää niin paljon, että ei ole hyvä istua enää.