Katja ja Roomeo kutsui vauvakerhon sunnuntaina hevstallille. Siellä saatiin ratsastaa Katjan hevosella ja lapset ponilla. Oli kyllä tosi mukavaa. Sain itsekin kokeilla 15 vuoden tauon jälkeen nousta hevosen selkään. Ensin pelotti, mutta sitten tulikin hinku. Piti kokeilla ravaamista ja olisi tehnyt mieli laukatakin, mutta en uskaltanut, varsinkaan nyt raskaana ja Katja ei olisi voinut silloin taluttaa. No pääasiahan oli, että lapset pääsevät ratsastamaan...

1954552.jpg

Tässä kentän laidalla kerholaisia ja muita.

 

 

1954569.jpg

Huomaa tärkeä ilme.

1954590.jpg

Tässä tuleva hevoshullu.

1954601.jpg

Tässä on jo hevosmies. Roomeo on kuulemma jo hyvä tekemään tallihommia kun aina auttaa sonnanluonnissakin...

1954606.jpg

Eva ja muuu perhe

1954610.jpg

Vilhosta ei ainakaan näin ekalla kerralla tullut hevosmiestä.

1954612.jpg

Tää oli enemmän Vilhon juttu.

Kävi mielessä, että olis hauska käydä ratsastustunneilla. Mutta en tiedä onko se oikein, että käy vaan ratsastamassa, kun mua ei tuo hevosen hoitaminen ym kauheesti kiinnosta. Johtuu varmaan siitä kun on aina ollut noita "elukoita" meillä kotona, joten se ei ole semmonen pikkutytön unelma.

Nyt täytyy lopettaa tähän kun Vilho haluaa osallistua kirjoittamiseen.

 

Yks juttu vielä: suunnittelen remppaa. Takahuoneisiin. Perähuoneeseen tulee lastenhuone ja siihen viereen työhuone. Ongelma on paneelit - säästääkö vaiko ottaa pois? Onko tyhmän näköistä laittaa korkea kaappi/hylly paneelin eteen? Vinkkejä? Väreiksi työhuoneeseen ajattelin rauhallista vaalean beigeä, valkoista ja tummempaa harmaata seinille. Paneelit olis vaaleat jos ne jää. Lastenhuone olis perusvaalea. Kaapit maalattais jollain kivalla vihreällä tai sinisellä ja huonekalut ym tois loput värit. No nyt alkaa kiukutella. Loppu.